Spis ude uden at springe budgettet

Det er lækkert at spise ude. Intet behov for at være kreativ for at finde på menuen for derefter at skulle ud at handle ind til den. For slet ikke at tale om tiden i køkkenet til opvasken bagefter. På mange måder er det dejligt at spise ude og lade smagsløgene inspirere af nye retter. At spise ude kan dog hurtigt springe et budget godt og grundigt i stykker, og i sidste ende er det måske ikke nydelsen værd at spise ude, når resten af måneden står på havregrød. Heldigvis findes der restauranter i mange prisklasser, og måske er du alligevel slet ikke til de dyre Michelin restauranter med gourmetmad med fornemme navne, når du kan bliver mæt for langt mindre og stadig velsmagende måder.

 

Bone’s

Ønsker du familiehygge for alle pengene, så kunne den danske familierestaurant Bone’s være et godt bud. Restauranten er formet af amerikanske værdier og den amerikanske stemning mærkes så snart man træder ind ad døren. Væggene er dekoreret med alt lige fra vejskilte til hockey-stave og modelfly til nummerplader. Her serveres ægte amerikansk BBQ i form af deres lækre og legendariske spareribs samt et stort udvalg af bøffer, burgere, friske salater og meget mere. Der kan frit vælges mellem forskellige kartoffelvarianter og forskellige typer saucer og både kartofler og sauce kan fås ad libitum, så der er ingen fare for at gå sulten fra bordet, og slet ikke hvis der afsluttes med isbar eller en spændende dessert fra menukortet. På Bones er der noget for enhver smag og her er der plads til hele familien, hvor de yngste i familien kan fornøje sig med balloner og legeposer eller brænde lidt krudt af i legerummet.

Bone’s har sine rødder på den jyske hede i Herning, men har over de sidste 25 år haft vokseværk og tæller nu i alt 23 restauranter i Danmark. Så søger du en restaurant i Kolding centrum, Odense eller Roskilde kan du finde en Bone’s lige i nærheden.

 

 

Chicago Roasthouse

Vil du gerne spise ude men samtidig være derhjemme, kunne take away fra Chicago Roasthouse være en mulighed. Chicago Roasthouse er en dansk restaurantkæde, der har specialiseret sig i kvalitets take away i steakhouse kvalitet, som du enten selv kan afhente eller få bragt ud. Her kan du blandt andet få rosastegte stege, kalkunbryst, salater og dressinger som alle er lavet helt fra bunden. Du kan finde en Chicago Roasthouse restaurant i Randers centrum, Aarhus, Aalborg, Amager og Herlev.

 

Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er ligesom Bone’s og Chicago Roasthouse også en dansk restaurantkæde, hvor den første restaurant åbnede i Odense i 1996. Siden har succesen været stor og omfatter nu mere end 40 restauranter fordelt i hele Danmark. Sunset Boulevard har valgt at fokusere på at lave burgere, sandwicher, pommes frites, salater og desserter. Det er en kæde, der skilter med deres stærke, danske værdier som ærlighed, åbenhed og hjælpsomhed, og Sunset Boulevard ønsker med udgangspunkt i disse værdier at give alle gæster en helt særlig oplevelse hver gang de besøger deres restauranter lige fra kvaliteten af råvarerne til den service, som modtages over disken.