Ny Bil Giver Nye Muligheder – Tak for Det!

Jeg vågnede op i morges, fordi min telefon ringede. Det er normalt ikke noget jeg bryder mig om overhovedet. Lige siden jeg blev iværksætter, har jeg skilt mig af med alt, hvad der tvinger mig til at vågne op om morgenen. Vækkeuret er blevet smidt ud, og min telefon er normalt på lydløs. Nu hvor jeg selv bestemmer over min tid, så er jeg endelig i stand til at prioritere min søvn. Jeg går i seng når jeg føler mig træt, og jeg står op når jeg vågner om morgenen og føler mig udhvilet. Det er en forandring som jeg tror alle mennesker kunne nyde godt af! Jeg føler mig langt mere energisk i løbet af dagen, og jeg føler mig mere i kontrol over tingene.

Men denne morgen var det anderledes. Jeg havde med vilje skruet helt op for lyden på telefonen, og lagt den på mit natbord. Det er ellers også et sted, hvor jeg normalt ikke tillader mig selv at lægge min telefon. Det er nemlig alt for fristende at kigge på den hvis man vågner midt om natten og ”bare lige vil se hvad klokken er” – en halv time senere sidder man stadig og bladrer rundt på den der vanedannende trykfølsomme skærm der sender hvidt lys i ansigtet på én, og gør det umuligt at falde i søvn igen. Derudover har jeg erfaret, at en telefon på natbordet ofte betyder at jeg spilder de første par timer om morgenen på at blive liggende i sengen, og lave ting der føles produktive, men reelt ikke er det. Som at tjekke min email eller bladre igennem dagens nyheder. Det er langt bedre for mig at stå op, få gang i kaffekedlen, og så sætte mig ved morgenbordet med en rigtig avis.

Men tilbage til mit tidlige telefonopkald den morgen. Grunden til jeg havde bevæget mig væk fra den normale rutine var, at jeg ventede et meget spændende opkald, og for alt i verden ikke ville misse det når det endelig kom. Jeg havde nemlig for nyligt lagt billet ind på en brugt Nissan, og havde fået at vide handlen var 99% i hus – og at jeg skulle forvente et opkald med de endelige detaljer. Jeg kan godt sige dig, at jeg har opført mig som et barn der med julelys i øjnene ser frem til juleaften. Jeg har altid drømt om at have en Nissan – det var bare drømmebilen lige siden det gik op for mig som barn, at jeg en dag selv ville blive voksen go komme til at køre rundt i en bil.

Så jeg må jo indrømme, at denne spænding på flere måder gik ud over den søvn, jeg ellers normalt prioriterer så højt. Men det har været det hele værd! At have svært ved at falde i søvn om aftenen, fordi man er så spændt på opkaldet den næste dag, kan fint kompenseres for med alt det dagdrømmeri jeg har foretaget mig omkring min nye bil. Nu hvor bilen endelig er blevet leveret til min garage er jeg verdens lykkeligste mand.