De tre vildeste ekstremsportsstjerner

Extreme sports kommer i mange former. I denne artikel har vi fundet de tre vildeste ekstremsportsstjerner.

Travis Pastrana

Han ses som en af de absolut største stjerner inden for ekstremsport. Han har vundet X-games utallige gange og er kendt for hans evner på en motocrosscykel. Udover at have vundet alt indenfor motocross kører han NASCAR camping World truck series. Han blev et verdenskendt navn med hans show Nitro Circus, som handlede om at lave ekstreme stunts. Showet tog på live tour efterfølgende grundet popularitet. Han er kendt for at ”push-it-to-the-limit” og har været front mand på mange af de vildeste stunts der er set på fjernsyn.

Felix Baumgartner

Det var ikke mange der havde hørt om Felix Baumgartner inden 2012, hvor han mest var kendt indenfor ekstremsports verden. Det ændrede sig da han satte sig i en ballon med målet om at nå enden af stratosfæren med henblik på, at lave det længste basejump der nogensinde har været. Klædt som en astronaut, tog han ballonen hele 39 km op i luften inden han påbegyndte det lange hop. Springet tog lige over 9 nervepirrende minutter, og sikrede ham en plads i legende bøgerne.

Alex Honnold

Alex Honold er måske ikke så kendt i Danmark, men har efterhånden fået mig opmærksomhed og er kendt som en af de bedste i verden inden for hans felt. Han er professionel klatrer, men ikke på en klatrevæg som vi kender dem herhjemme. Han er kendt som den bedste free climber i verden, hvilket betyder han bestiger store klippevægge og klipper uden brug af reb eller lignende hjælp. Det gav ham hans egen dokumentar, som vandt både en Oscar og en BAFTA award. Han har sagt at selv om han elsker team building, er han stærkere når det bare er ham og bjerget