10 Tøjmærker Der For Alvor Slår Igennem i 2017

Det er et nyt år, og det betyder masser af ny mode. Det kan være en rodet affære at forudsige hvad den næste store ting bliver, og det kan vi generelt overlade til eksperterne. Mode er dog mere end bare at hoppe på næste bølge, gøre hvad eksperterne siger eller klæde sig som de kendte. Mode handler om at kommunikere hvem vi selv er, samtidig med vi viser et sammenhold til flokken og en vis social forståelse. Vi har gravet de ti tøjmærker frem, der har mest personlighed og samtidig ser ud til at sparke røv i det nye år.

1. Stine Goya

Tøjmærket Stine Goya har et helt unikt look, der for alvor vil få dig til at skille dig ud og få nogle komplimenter på vejen. Der er fokus på striber, og det avancerede leg med det simple.

2. Wood Wood

Med tøj fra Wood Wood kommer du til at skille dig ud på den gode måde. Det har et helt unikt særpræg, som gør at folk der kender Wood Wood vil have øjne der lyser op, og udeforstående vil spørge dig hvor de selv kan købe tøj i den stil!

3. Alyx Studio

Et tøjmærke der for nyligt har eksperimenteret med at producere mande-tøj, men som allerede er ved at være etableret indenfor kvindemode. Alyx Studio sikrer at sultne øjne vil følge dig hvor end du går.

4. Y/Project

En fuldstændig ustyrlig kombination af farver og glimmer. Nyskabende og innovativt er ord, der kun kommer tæt på at beskrive Y/Project.

5. Cottweiler

Som en frådende hund, er Cottweiler stærkt motiverede til at komme frem i verden. De har en spændende kombination af luksuriøs avant-garde og sport – ikke en nem ting at gøre, men de klarer det fænomenalt!

6. Haider Ackermann

Et tøjmærke rettet mod mænd, der virkelig ønsker at prøve noget nyt af. Tøjet er af en let karakter, der på en måde sætter sig mere som tatoveringer end løst tøj på huden.

7. 424

Streetwear når det er ondest og bedst. Stille og roligt på vej op, og der ser ikke ud til at være noget der kan stoppe dette monster af et brand. Bygget omkring denim og med stærk budskaber.

8. DYNE

Et brand der har høj fokus på at tøjet skal understøtte mobilitet, og kunne bruges i både dagligdagens aktiviteter og de mere krævende fysiske ting som sport. Intet kedeligt over dette mærke, der for alvor forsøger at kombinere kvalitet og modige farve-kombinationer.

9. NOUNION

Et upcoming mærke fra London, der lader sig inspirere af bande-miljøet i Bronx tilbage i 70’erne. Fokus på maskulinitet og brutalitet, samtidig med det holder fast i værdier omkring kvalitet og lækkerhed.

10. MISBHV

Et undergrundslabel der har forstået at komme dybt ind i subkulturene og bringe den dybere mening i dem ud i deres design. Helt nye dimensioner, der på legende vis udforsker og udfordrer moden fra starten af årtusindeskiftet.