10 Sportsgrene Der Kan Klares Hjemmefra I Mini-Format

Vi vil allesammen gerne være gode til sport, men der er ikke rigtigt tid eller mulighed for at få det gjort i den travle hverdag. Hvor finder man også lige en olympisk størrelse swimmingpool henne i Herning? Heldigvis er der efterhånden en del sportsgrene der findes i mini format du kan sætte op derhjemme.

1. Højdespring

Der er ingen grund til at have store madrasser eller lange pinde for at kunne springe højt. Du skal da bare have en  trampolin nu! De findes i et utal af størrelser, og du kan med garanti finde plads til en i dit hjem.

2.  Ishockey

Hvis du ikke lige har plads til en sø, eller råd til at holde den frossen hen over sommeren, så er et Airhockey bord vejen frem! Nemt, sjovt og ingen behøver at fryse.

3. Fodbold

Ingen grund til at ryde hele haven og begynde at bygge mål – med et bordfodboldbord er du rigtigt godt kørende! Så behøver du heller ikke invitere hele nabolaget over for at få nok spillere på banen.

4. Tennis

Der findes hele to forskellige former for mini-tennis: du kan skaffe dig et bordtennisbord hvis du har pladsen til det, og ellers kan du altid sætte stangtennis op ude i haven.

5. Basketball

Her behøver du igen ikke en hel bane. Et enkelt net sat op på væggen – eller et af de små der passer ovenpå døren – så er du kørende, og allerede godt på vej til at blive den næste NBA stjerne!

6. Golf

Du kan få helt små golf-sæt til at øve dig på “putting”. Hvis du gerne vil give dig i kast med længere skud, så overvej at få dig en Wii – her kan du nemlig virkelig gå til den i virtuel form!

7. Boksning

Man har ikke brug for en boksering for at kunne træne boksning. Et par handsker og noget du kan slå på, så er du godt i gang. Har du en partner kan I bokse mod hinanden, eller assistere hinanden med træningen.

8. Skiløb

Tro det eller lad være, men du kan faktisk få langrendsski med hjul under! Det er lavet så man kan træne udenfor sæsonen, eller i områder med varmere klima. Et par skistave og de alternative rulleskøjter, og så er du praktisk talt i gang med skiløb!

9. Håndbold

Gå udenfor og find en god væg. Mal en firkant på væggen, og træd så et par skridt tilbage. Nu har du et håndboldmål – og så begynder du ellers bare at kaste din håndbold ind mod målet!

10. Løb

Atleterne løber rundt og rundt i en cirkel. Det kan vel være ligeså godt at løbe rundt i en firkant? Så på med løbeskoene og begynd at løbe rundt om huset eller blokken – der er ingen undskyldninger!