10 Slags Tøj Til Den Unge Fyr Der Gerne Vil Være Sej i Skolen

Vi husker allesammen da vi selv var unge, og gerne ville være “seje” henne i skolen. Det er et ubamhjertigt miljø, og man bliver bedømt på alt muligt der ikke rigtigt giver nogen mening. Selv hvis vi ikke knækkede koden omkring de overfladiske kriterier tilbage i vores egen tid, kan vi stadig hjælpe vores børn let igennem den periode ved at hjælpe dem på rette vej. Hvis du er en ung fyr, eller du er forælder til én, som gerne vil være sej i skolen så har vi her opskriften.

 

1. De rigtige sko

Når man skal være sej, handler det om at have nogle simple sko der gør opmærksom på sig selv. Det handler dog ikke om at skille sig ud som sådan – det er vigtigt at skoene er af et mærke der er “accepteret” af den seje gruppe. Nu om dage er det primært Vans og Converse der er “in”.

2. Sejt overtøj

De unge kigger meget på undergrundsmiljøerne og “bad guys” i film, når de skal bestemme sig for hvad der er sejt. Her er hættetrøjer ofte at finde, og derfor har enhver sej knægt en hættetrøje.

3. Bling-Bling

Der kigges meget på de moderne rappere, og de har ofte en masse “bling bling” på – altså glimtende smykker. Det er let at gå galt i byen her, så se hvad de andre seje børn har på, og find noget i samme stil.

4. Bandana

En bandana er en let måde at gøre sig selv lidt mere bad-ass på, og findes i alle mulige og umulige afskygninger. Den giver også let et personligt præg på den seje stil, og giver helt sikkert et par high-fives med på vejen.

5. Kasket

Ovenpå bandana’en kan du smide en kasket. Kasketter har været en del af den “hardcore” subkultur cirka for evigt, og er en hurtig og billlig måde at blive en del af gruppen.

6. Hue

Hvor kasketten hører den lettere energiske type til, er huen den mere stille type der holder sig i baggrunden. Tag hvad der passer til din stil, eller prøv noget nyt.

7. Ærmeløse T-shirts

Om du har muskler at vise frem eller ej, så er ærmeløse t-shirts noget der hører gruppen af seje børn til.  Det er igen hentet fra diverse rappere og action film.

8. (Falske) Piercinger

Der hersker en “tør du”-kultur i de moderne skoler, og hvis man “tør” jamen så er man sej. Der er derfor mange af de seje der har piercinger. Man kan komme langt med en falsk piercing, så ingen grund til at gøre noget dumt.

9. Armbånd

Armbånd der viser noget omkring dig, og hvad du godt kan lide at lave, er alletiders måde at score nogle sejheds-point. Hvis det du kan lide er sejt i hvert fald.

10. Band-merchandise

Bands er generelt seje, og alt hvad der har deres navn klistret hen over sig bliver derfor automatisk sejt. Du bør dog vælge med omhu – en t-shirt med Justin Bieber vil sandsynligvis ikke gøre dig noget godt.

Tak til Justsocks.dk – Strømper på nettet