10 Forskellige Slags Efterskoler Til Dig Der Skal Vælge

Så du har besluttet dig for at tage på efterskole – tillykke, det er helt sikkert det rigtige valg! Nu handler det bare om at vælge den rigtige efterskole. Uanset hvilke efterskole du vælger, vil du helst sikkert får venner og oplevelser for livet, så du skal ikke være bange for at vælge forkert som sådan. Det er bare vigtigt, at du ved hvad du har af muligheder, så du kan udleve så mange af dine drømme som muligt. Det er nemlig det fede ved efterskoler – de giver helt unikke muligheder for at blive bedre indenfor en hobby der interesserer dig.

 

1. Fodbold

Hvis du tager på fodbold efterskole får du en genvej til at bygge de stærke sociale relationer. Når man spiller sammen på et hold bliver man automatisk allierede udenfor sporten også, og det betyder venskaber der starter hurtigt og forbliver stærke.

2. Dans

Der er ikke noget der kan forbedre ens humør så godt som at danse. På en danse efterskole vil du altså være omgivet af smil og glade dage, samtidig med du konstant forbedre dig. Der er ofte mulighed for konkurrencer, så du virkelig kan presse dig selv.

3. Idræt

Hvis du er til mere generel idræt, så findes der et hav af efterskoler der tilbyder det. Her får du mulighed for at få rørt hele kroppen, og få et bredt indblik i forskellige former for sport og idræt.

4. Badminton

Der er efterskoler med fokus på stort set alle sportsgrene, men badminton er en af de mest populære. Da man ofte spiller i par i badminton, er det en god måde at knytte meget stærke venskaber til enkelte personer, samtidig med man er en del af den store gruppe.

5. IT

Er du en troldmand foran tastaturet? Så er en IT efterskole lige noget for dig. Her bliver IT brugt som en central del af al undervisningen, og der er kurser i alt der kan vises på en skærm.

6. Rollespil

Frem med papsværdet og i krig med troldene. At tage på rollespils-efterskole er det tætteste du kommer på at få et optagelsesbrev fra Hogwarts. Alting bliver lidt sjovere, og din tid på efterskole vil helt sikkert være noget af det mest eventyrlige du kommer til at opleve.

7. Rejser

Der er efterskoler der er specielt fokuserede på rejser. De har venskabs-skoler rundt omkring i verden, og har stor fokus på at lære dig omkring de kulturelle forskelle og hvordan man overkommer sprogbarrierer.

8. Springgymnastik

Endnu en fysisk form for efterskole – hvis du har mod på at lave store spring og saltomortaler, så er det her du får muligheden. Intet der binder folk sammen som livsfarlige hop!

9. Natur

Hvis du elsker naturen, og måske har en spejder gemt i maven., så er der efterskoler der faciliterer det i stor grad.

10. Musik

Om du spiller guitar, elsker at synge eller genrne vil kunne vores et one man band, så er musikefterskolerne stedet for dig.