10 Bilmærker Du Bør Holde Øje med i Det Nye År

Der sker meget indenfor bil-verdenen for tiden. En industri der ellers har stået ganske stille de sidste mange år, er nu kommet i rivende udvikling. Der fokuseres på grønne teknologier, der kan spare på benzinen eller måske helt udskifte den med el-motorer. Med spillere som Tesla på markedet er konkurrence på teknologi igen blevet en stærk drivkraft, og alle producenterne kan mærke presset på at være først med ny grøn og forbruger-venlig teknologi. Vi har her samlet ti af de bilmærker du virkelig bør holde øje med i det nye år, da der sker fantastiske ting bag kulisserne:

 

1. Peugot

Det velkendte franske bilmærke Peugot er en af de spillere der for alvor har taget udfordringen til sig. Der er ikke frygt for at falde af på den, og der arbejdes på livet løs for at komme først til mål med nye gennembrud og tilbud til kunderne.

2. Audi

En spiller der er kendt for at lave “biler der er biler”, men som også forstår vigtigheden af at følge med tiden. Det bliver ikke ved Audi vi ser biler der kan flyve – nej, biler vil fortsat være biler, når de kommer fra Audi. Men man kan sagtens lave en “”bil” bedre, uden at ændre på hvad den er.

3. BMW

Hvor mange bilproducenter udelukkende fokuserer på hvad der ligger under motorhjelmen, har BMW valgt også at kigge på “indmaden” i selve bilen. Deres reseach afdeling arbejder med brug af nano-teknologi i deres læder-sæder og andre spændende ting.

4. Mercedes

En producent der ikke vil stå ved at de bliver “presset” – de holder fast i deres traditionelle værdier, og siger de arbejder ud fra dem som altid. De seneste rygter hinter dog om, at Tesla godt kan få noget at se til.

5. Lamborghini

Hvor de fleste bilmærker er begyndt at kigge på hvordan man kører så langt på literen som muligt, er Lamborghini gået en lidt anden vej. Man forsøger stadig at skære ned på benzinen – men fokuserer mere på hvor meget kraft man kan presse ud af motoren, end hvor langt man kan køre.

6. Ferrari

Hos Ferrari har man indset, at det konkurrence-mæssige pres ikke kun kommer fra en enkelt front. De har derfor sat flere research-and-development teams op, der fokuserer på hvert deres område af forbedring, og taler sammen på tværs.

7. Porsche

Porsche har valgt at gå en lidt anden vej, ved at lave alliancter med de nye spillere på bilmarkedet fremfor at skulle opfinde de nye teknologier selv. De lægger dog stadig deres eget pres og touch på de teknologier de implementerer, og vi kan forvente spændende samarbejder på denne front.

8. Ford

Ford er kendt for at tænke innovation ind på et helt andet plan. Her vælger man at konkurrere på teknologi som hverken de etablerede bilproducenter eller de nye spillere på markedet har fokus på.

9. Toyota

Hos Toyota er man begyndt at regne på hvordan familie, og særligt familie-forøgelse, har indflydelse på brugen af en bil. Det er lige nu matematiske modeller, men vi forventer rigtigt spændende ting på markedet indenfor et par år.

10. Volkswagen

Hos Volkswagen er der blevet taget fat i nogle af de gode gamle kerne-værdier, og man arbejder på at benytte den nye teknologi til at presse priserne ned. Både prisen på selve erhvevelse af bilen, men så sandeligt også at holde benzin-forbruget så langt nede som muligt.

Læs mere her